Home

, Complex Dacia Sud - Mamaia   ro | en

Rezervare On Line


Politica de reclamatii

Reclamațiile privind calitatea serviciilor turistice prestate se vor face pe loc, pe toată durata șederii turiștilor în hotel. Reclamațiile ulterioare încheierii sejurului nu vor fi luate în considerare.

Hotelul se obligă să rezolve orice reclamație primită de la clienți în legătură cu seviciile prestate în maximum 24 de ore de la momentul formulării acesteia.

Reclamațiile privind prejudiciul cauzat prin furtul, distrugerea sau deteriorarea bunurilor aduse de client în hotel trebuie aduse la cunoștință hotelului în cel mult o oră de la data constatării evenimentului.

Nu exagera! Explică clar și concis recepționerului care este problema. Încearcă să rămâi calm. Trebuie să mai adăugăm că ideal este să fii și politicos? A-ți pierde cumpătul se va reflecta și într-un disconfort asupra recepționerului, iar asta doar va înrăutății situația. Fi rezonabil! Reclamația ta este importantă pentru că vei primi un răspuns și se vor lua măsurile necesare.

Restaurant Hotel Dacia Sud

Un restaurant pentru intreaga familie!

Restaurant Dacia Sud Mamaia

Restaurantul Dacia Sud este o locatie selecta prin diversitate, intimitate, ambianta si rafinament. Restaurantul are o capacitate de 300 de locuri, dintre care 200 in salonul dotat cu aer conditionat si 100 pe terasa acoperita, aflata la 10 metri de plaja

CITESTE TOT

Hotelul Dacia Sud Mamaia

Pentru ca iti place marea, iti place Dacia Sud!

Restaurant Dacia Sud Mamaia

Amplasat in partea sudica a statiunii Mamaia, la intrarea dinspre Constanta, Complex Hotelier Dacia Sud este locatia perfecta pentru o vacanta de neuitat la malul marii sau pentru o intalnire de afaceri incununata de succes.

CITESTE TOT

Parteneri

Noblesse Ballroom

Meniuri rafinate pregatite cu maiestrie intr-un singur cuvant: Noblesse!

Noblesse Ballroom

Restaurantul Vraja Marii

Este un loc unic prin diversitate, intimitate si rafinament.

Noblesse Ballroom

Hotel Belona

dispune de 70 de camere, fiecare dotata cu frigider, telefon si TV cu cablu.

Noblesse Ballroom
Hotel Dacia Sud Mamaia

HOTEL DACIA SUD
HOTELURI MAMAIA

Visa / Master Card