Home
, Complex Dacia Sud - Mamaia    ro | en

Confirmare instant prin Booking.com

Rezervare On Line
Nume
Prenume
Telefon
Check in
Check out
Camere Adulti Copii


Alte specificatii

Restaurant

Restaurant Dacia Sud, un restaurant pentru intreaga familie!

Restaurantul Dacia Sud este o locatie selecta prin diversitate, intimitate, ambianta si rafinament. Restaurantul are o capacitate de 300 de locuri, dintre care 200 in salonul dotat cu aer conditionat si 100 pe terasa acoperita, aflata la 10 metri de plaja. Atat salonul, cat si terasa ofera o priveliste minunata catre mare. Restaurantul serveste meniuri in regim pensiune, cu plata in bonuri valorice, si in sistem a la carte.

Se stie ca bucataria defineste si da personalitate locului de care apartine. In bucataria hotelului Dacia Sud lucreaza un colectiv profesionist care pregateste zilnic cele mai alese si delicioase preparate din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala, respectand in acelasi timp cele mai exigente norme de igiena. Suntem convinsi ca serviciile noastre pot satisface cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Deschis pe durata intregului an, Restaurantul Dacia Sud organizeaza cu mult profesionalism nunti, botezuri, cocktailuri, mese festive, dar si conferinte si intalniri de afaceri la cel mai inalt nivel, in cele trei saloane moderne si decorate cu mult gust.
                    Terasa acoperita – capacitate 100 de locuri
                    Salon Prezident – capacitate 130 de locuri
                    Salon Noblesse – capacitate circa 400 de locuri
                    Salon Restaurant Dacia Sud – capacitate de 200 de locuri

Colectivul restaurantului va poate recomanda cateva meniuri festive, special concepute si pregatite cu maiestrie, pe care le puteti personaliza in functie de nevoile si dorinta dumneavoastra.

In cadrul restaurantului Dacia Sud te poti bucura impreuna cu cei dragi de clipe magice, garnisite cu cele mai alese bucate si bauturi si acompaniate de briza marii.

Restaurant Dacia Sud, un restaurant pentru intreaga familie!

Restaurant - Hotel Dacia Sud

Restaurant Dacia Sud, un restaurant pentru intreaga familie!
Restaurantul Dacia Sud este o locatie selecta prin diversitate, intimitate, ambianta si rafinament. Restaurantul are o capacitate de 300 de locuri, dintre care 200 in salonul dotat cu aer conditionat si 100 pe terasa acoperita, aflata la 10 metri de plaja. Mai multe detalii...

Hotelul Dacia Sud Mamaia

Pentru ca iti place marea, iti place Dacia Sud!
Amplasat in partea sudica a statiunii Mamaia, la intrarea dinspre Constanta, Complex Hotelier Dacia Sud este locatia perfecta pentru o vacanta de neuitat la malul marii sau pentru o intalnire de afaceri incununata de succes. Mai multe detalii...

Oferte Speciale

Complexul Hotelier Dacia Sud va asteapta cu cele mai bune oferte!
Cazare gratuita pentru copiii de pana in 12 ani, insotiti de doi adulti, fara pat suplimentar in camera. Copiii de peste 12 ani, insotiti de doi adulti, primesc o reducere de 50 % a tarifului de cazare, cu pat suplimentar. Mai multe detalii...
parteneri

Noblesse Ballroom
Meniuri rafinate pregatite cu maiestrie intr-un singur cuvant: Noblesse!


Restaurantul Vraja Marii este un loc unic prin diversitate, intimitate si rafinament.Hotel Belona dispune de 70 de camere, fiecare dotata cu frigider, telefon si TV cu cablu.


calendar